top of page

Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on yksi tehokkaimmista lihasjännityksen ja lihaskivun lievitysmenetelmistä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lieventää stressiä ja helpottaa päänsärkyä. Hoidossa keskitytään hieromaan niska-hartiaseutua ja pään aluetta.

Intialainen päähieronta polveutuu yli 5000 vuotta vanhasta intialaisesta ayurvedaperinteestä. Länsimaisen version siitä kehitti intialainen osteopaatti ja hieroja Nerendra Mehta. Suomeen intialainen päähieronta rantautui vuonna 1999.

Hieronnan vaikutukset

 

Hieronta vaikuttaa sekä kehon, että mielen tasoilla.

Hieronnan avulla jännitys lievenee niskan ja pään alueella. Tämä vaikuttaa koko kehon veren- ja energiankiertoon  elvyttävästi.

  • Rentouttaa

  • Laukaisee niskan ja päänseudun jännitystiloja

  • Helpottaa päänsärkyä

  • Helpottaa unettomuutta

 

Hieronnan menetelmät

 

Intialainen päähieronta on öljytön hoitohieronta, joka tehdään vaatteet päällä ja istuen tuolilla. Hieronnassa käsitellään pään ja niskan alueita. Hieronnan aikana painellaan triggerpisteitä, naputtellaan hiuspohjaa  ja hankausliikkeillä hierotaan niskanseutua, hiuspohjaa ja käsivarsia. Hiusten tukistusotteella aktivoidaan hiuspohjan verenkiertoa.

Lisäksi käsitellään asiakkaan toiveiden mukaan kasvot.

Yrttijalkakylpy ja jalkahieronta

Jalkoja rentouttava ja turvotusta poistava hoito, joka tuo hyvää oloa koko keholle.

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen ja kosketuksen terapeuttisia ominaisuuksia. Tämä hoito on lempeä ja luonnollinen keino stressinpoistoon.

Kuumakivihieronta

Lempeä ja tehokas hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä ja lieventää stressiä. Erinomainen hoitomuoto kosketusherkille henkilöille.

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

Alipaineeseen perustuva tehokas hieronnanmuoto, joka laukaisee lihasjännityksiä ja kiihdyttää voimakkaasti aineen vaihduntaa. Sulattaa myös selluliittia. 
bottom of page