top of page

Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

ryhmille_ruusujarosmariini.png

HYVÄN OLON palvelut ryhmille

 

Tarvitsetko virkistävää toimintaa, hyvän olon kohennusta tai  muuten vaan rentoa vaihtelua?Jos vastaat kyllä, olemme apunasi.

Toteutamme tilauksesta erilaisia hyvän olon päiviä ja tuokioita. Tuokiot sopivat niin tyhy- tai tyky-ohjelmiin kuin ystäväporukoille ja harrasteryhmille. Tuokiot voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan tai voit valita HyvänOlon tarjottimelta ryhmällesi sopivan.

Kokoa ryhmä ja tilaa Ruusun & Rosmariinin HyvänOlon tuokio! Tuokiot järjestetään HyvänOlon Werstaalla Tyynelässä Lopella, missä pääset tutustumaan myös Ruusun & Rosmariinin puotiin. Vai onko sinulla jo jokin paikka mielessä? Tulemme myös mielellämme luoksesi.

hyvän olon tarjotin

 

Freesaustuokio

Valmista kasvonaamioita ja kuorintahoitoja luonnonantimista ja kaapin kätköistä löytyvistä raaka-aineista. Hinta sisältää kasvonaamion ja kuorinnan valmistuksen materiaaleineen, ohjauksen sekä reseptit erilaisiin itse valmistettuihin kauneudenhoitotuotteisiin. Vuodenajasta riippuen voimme myös itse kerätä luonnosta aineksia kosmetiikkaan.

 

Voit valita halutessasi myös lyhyitä 10-20 minuutin hoitoja (hinnat erikseen) kuten intialaista päähierontaa  ym.

Kesto noin 3 h

Hinta: 35 €/hlö (10-20 henkilöä, sis. alv., ohjauksen ja materiaalit HyvänOlon Werstaalla)

Tuoksupaja

Tuoksupajassa tutustutaan eteerisiin öljyihin, niiden käyttöön ja vaikutuksiin. Pajassa valmistat oman luonnollisen tuoksuöljyn tai partabalsamin. 

 

Kesto noin 2 h

Osallistujamäärä 8-12 henkilöä

Hinta 34 €/hlö (sis. alv., ohjauksen ja materiaalit HyvänOlon Werstaalla)

HyvänOlon villiyrtit lautasella (touko-elokuu)

Työpajassa tutustutaan ajankohdan villiyrtteihin, niiden keräämiseen, käsittelyyn ja hyödyntämiseen monipuolisesti. Pääset valmistamaan oman teesekoituksen ja maistelemaan villiyrteistä valmistettuja herkkuja.

 

Kesto noin 3 h

Osallistujamäärä 10-20 henkilöä

Hinta 35 €/hlö (sis. alv., ohjauksen ja materiaalit sekä tarjoilut HyvänOlon Werstaalla)

Villiyrttikävelyt Tyynelässä (touko-elokuu)

Villiyrttikävelyllä tutustutaan ajankohdan villiyrtteihin Tyynelän kauniissa ympäristössä. Opit tunnistamaan syötäväksi kelpaavia luonnon yrttejä sekä kuinka yrtit toimivat ruoka-aittana ja luonnon apteekkina. 

 

Kesto 1,5-2 h

Osallistujamäärä 10-20 henkilöä

Hinta 15 €/hlö (sis. alv. ohjauksen sekä digitaalisen materiaalin)

HyvänOlon aamu-/iltapäivä Tyynelässä

Vietä rentouttava hetki Tyynelässä. Pääset kuulemaan Paloheimon ja Launon kartanoiden sekä Tyynelän historiaa kartanokävelyllä. Rentoudut lyhyessä hoidossa ja opit myös itse tekemään hoitoja, joilla voit ilahduttaa läheisiäsi. Tuokioon sisältyy aamiainen tai iltapäivän tee-/kahvihetki,​ kartanokävely sekä ohjattu niskahartiahieronta, käsihoito tai yrttijalkakylpy ja jalkahieronta pareittain.

 

Kesto noin 3 h

Osallistujamäärä 10-20 henkilöä

Hinta 39 €/hlö (hinta sis. alv. ohjaukset sekä tarjoilut)

Tutkimusmatka itseen

Vietä rento hyvän olon päivä Aleksander-tekniikan, flow-joogan ja herkullisen ruoan merkeissä Tyynelän Hyvän Olon Werstaalla!

 

Tutustumme Aleksander-tekniikkaan. Menetelmä syventää itsetuntemusta ja kehotietoisuutta, ohjaten luonnolliseen tapaan liikkua ja olla. Kehoa ja mieltä ei voi erottaa. Jooga tukee Aleksander-tekniikan vaikutusta. 

Tyynelän keittiössä nautimme kasvispainotteista hyvää ruokaa. Päivään sisältyy aamupala, lounas ja päätösherkut.

Kesto noin 8 h

Osallistujamäärä 10-12 henkilöä

Hinta 98 €/ hlö (sisältää alv., ohjauksen ja ateriat)


Neulo ja joogaa

Vaihtoehto 1.

Tule koko päivän Neulo ja joogaa -tapahtumaan oman neuletyön kanssa tai aloita uusi muiden neuloosin puraisemien harrastajien seurassa. Päivän aikana myös joogaamme kehon kuntoon, jotta silmukat soljuisivat sutjakkaammin. Kampin alpakkatilan emäntä esittelee lankapuodin ihania tuotteita, joita on myös mahdollista hankkia päivän aikana. Tyynelän keittiössä nautimme kasvispainotteista hyvää ruokaa. Päivään sisältyy aamupala, lounas ja päätösherkut.

Kesto noin 8 h

Osallistujamäärä 8-12 henkilöä

Hinta 98 €/hlö (sis. alv. ohjauksen ja ateriat)

 

Vaihtoehto 2.

Kahden päivän Neulo ja joogaa -retriittiin voit tulla oman neuletyön kanssa tai aloittaa uuden muiden neuloosin puraisemien harrastajien seurassa. Jaamme yhdessä neulontakokemuksia ja hyviä vinkkejä. Pääsemme tutustumaan Kampin alpakkatilan eläimiin ja lankapuotiin. Puodissa on mahdollista tehdä myös ostoksia.

Joogaamme kehon kuntoon ja rentoudumme yrttisaunassa, jotta silmukat soljuisivat sutjakkaammin.

 

Kesto 2 päivää

Osallistujamäärä 8-12 henkilöä

Hinta 220 €/hlö (sis. alv., ohjaukset, ateriat: 2x aamiainen, 2x lounas, päivällinen ja iltapala, ryhmämajoituksen)

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Thanks! Message sent.

bottom of page