Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

Käsityönä valmistettu kosmetiikka

 

Valmistamme käsityönä kasviöljypohjaisia luonnonkosmetiikkatuoteita. Tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista omilla verstaillamme Hattulassa ja Launosissa.

 

Kantava ajatuksemme on luonnollisuus. Käytämme kosmetiikkatuotteissa luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka antavat tuotteille hoitavan vaikutuksen lisäksi miellyttävän tuoksun. Tuotteiden värit tulevat kasvijauheista ja mausteista kuten esimerkiksi nokkosjauheesta, inkivääristä, ohranoraksesta ja kahvista. Tuotteemme eivät sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Valikoimissamme on myös tuoksuttomia tuotteita. Pyrimme myös käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä luomu-laatuisia ainesosia.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat:

 

Kaikilla kosmetiikkatuotteillamme on ammattilaisen tekemä turvallisuusarviointi ja ne on rekisteröity EU:n kosmeettisten tuotteiden CPNP-tietokantaan. EY:n kosmetiikka-asetus edellyttää, että kaikki EU:n alueella myytävät tuotteet on turvallisuusarvioitu ja ne on rekisteröity CPNP-tietokantaan.

 

Tuotteita voit ostaa:

HyvänOlon verkkokaupastamme

 

sekä jälleenmyyjiltämme:

Bohem Lifestyle, Valtakatu 19, Valkeakoski (myös verkkokauppa)

Haltijatonttu, Kasarmi, Fiskarsintie 366, Fiskars

Shop Pikku Kerttu, Pruukinraitti 15, Nuutajärvi


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Ota yhteyttä!