top of page

Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

r_ja_r_tuotteet.jpg

Käsityönä valmistettu luonnollinen kosmetiikka

 

Valmistamme käsityönä kasviöljypohjaisia luonnonkosmetiikkatuoteita. Tuotteet valmistamme rakkaudella, huolella valituista laadukkaista raaka-aineista omilla verstaillamme Hattulassa ja Launosissa.

 

Kantava ajatuksemme kaikessa tekemisessä on luonnollisuus. Käytämme kosmetiikkatuotteissa luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka antavat tuotteille hoitavan vaikutuksen lisäksi miellyttävän tuoksun ja kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän. Tuotteiden värit tulevat kasvijauheista ja mausteista kuten esimerkiksi nokkosjauheesta, inkivääristä, ohranoraksesta ja kahvista. Tuotteemme eivät sisällä kemikaaleja, säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Valikoimissamme on myös tuoksuttomia tuotteita. Pyrimme myös käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä luomu-laatuisia ainesosia. Pakkaamaan tuotteet mahdollisuuksien mukaan zero waste -periaatteella.

hiushuuhteet20_edited_edited.jpg
sheivaus_edited.jpg

Tuotevalikoimaamme kuuluvat:

 

Kaikilla kosmetiikkatuotteillamme on ammattilaisen tekemä turvallisuusarviointi ja ne on rekisteröity EU:n kosmeettisten tuotteiden CPNP-tietokantaan. EY:n kosmetiikka-asetus edellyttää, että kaikki EU:n alueella myytävät tuotteet on turvallisuusarvioitu ja ne on rekisteröity CPNP-tietokantaan.

 

Tuotteita voit ostaa:

HyvänOlon verkkokaupastamme 

HyvänOlon Werstaalta, Tiilitehtaankuja 32, Launonen

 

sekä jälleenmyyjiltämme:

EkoLyyli, Lehtokerttu 17, 96440 Rovaniemi

Helmiälä Puoti&Kaffela, Kajaskiventie 30 A, Hämeenlinna  

Peililampi 


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Ota yhteyttä!

Thanks! Message sent.

kylpypommit.jpg
bottom of page