top of page

Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on yksi tehokkaimmista lihasjännityksen ja lihaskivun lievitysmenetelmistä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lieventää stressiä ja helpottaa päänsärkyä. Hoidossa keskitytään hieromaan niska-hartiaseutua ja pään aluetta.

Yrttijalkakylpy ja jalkahieronta

Jalkoja rentouttava ja turvotusta poistava hoito, joka tuo hyvää oloa koko keholle.

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen ja kosketuksen terapeuttisia ominaisuuksia. Tämä hoito on lempeä ja luonnollinen keino stressinpoistoon.

Aromaterapian ja aromahoitojen juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Egyptiläiset, intialaiset kiinalaiset, arabit ja antiikin kreikkalaiset tunsivat eteeristen öljyjen parantavan voiman kehon ja mielen tasapainottajana. Lääketieteen isä Hippokrates paransi sairauksia hoitamalla potilaita aromaterapiahieronnoilla ja kylvyillä.

Hieronnan vaikutukset

 

Aromahieronta vaikuttaa hermostoon lievittämällä kipuja ja rauhoittavat öljyt tyynnyttävät yliaktiivisen hermoston. Aromahieronta auttaa kehoa rentoutumaan ja poistamaan stressiä. Aromahieronta vahvistaa immuunijärjestelmää, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa hormonaalisia häiriöitä. Hoito rentouttaa lihasjännityksiäja parantaa unen laatua.

 

Hieronnan menetelmät

 

Aromaattisia öljysekoituksia asiakkaan hoitotarpeen mukaan hierotaan kevyillä otteilla koko kehoon. Hoidon tehokkuutta lisätään tuoksulyhdyllä tai diffuuserilla, jossa hengitettävään ilmaan erittyy samoja hoitavia eteerisiä öljyjä ja auttavat hyvään hoitotulokseen.

Kuumakivihieronta

Lempeä ja tehokas hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä ja lieventää stressiä. Erinomainen hoitomuoto kosketusherkille henkilöille.

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

Alipaineeseen perustuva tehokas hieronnanmuoto, joka laukaisee lihasjännityksiä ja kiihdyttää voimakkaasti aineen vaihduntaa. Sulattaa myös selluliittia. 
bottom of page