Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on yksi tehokkaimmista lihasjännityksen ja lihaskivun lievitysmenetelmistä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lieventää stressiä ja helpottaa päänsärkyä. Hoidossa keskitytään hieromaan niska-hartiaseutua ja pään aluetta.

Yrttijalkakylpy ja jalkahieronta

Jalkoja rentouttava ja turvotusta poistava hoito, joka tuo hyvää oloa koko keholle.

Yrttikylvyt on vanha hoitomuoto kansanperinteessä. Niillä on hoidettu erilaisia vaivoja ja sairauksia. Muinaisessa Egyptissä yrttikylpyjä käytettiin myös kauneuden hoidossa. Kleopatra kylpi laventelilla ym yrteillä höystetyssä vuohenmaidossa. Erilaiset yrttien hyvät ominaisuudet ja vaikutukset imeytyvät kehoomme ihon läpi.

 

Hieronnan menetelmät

 

Jalat laitetaan lämpimään veteen , johon on lisätty yrtejä, suoloja ja eteerisiä öljyjä. Istutaan mukavasti jalat kylvyssä noin 20 min. Sen jälkeen jalat hierotaan hoitoöljyillä jalkaterästä aina polviin saakka.

 

Yrtitkylvyn ja jalkahieronnan vaikutuksia

 

  • Rentouttaa

  • Laskee turvotusta

  • Lievittää jalkojen levottomuutta

  • Aktivoi aineenvaihduntaa

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen ja kosketuksen terapeuttisia ominaisuuksia. Tämä hoito on lempeä ja luonnollinen keino stressinpoistoon.

Kuumakivihieronta

Lempeä ja tehokas hoito, joka laukaisee lihasjännityksiä ja lieventää stressiä. Erinomainen hoitomuoto kosketusherkille henkilöille.

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta

Alipaineeseen perustuva tehokas hieronnanmuoto, joka laukaisee lihasjännityksiä ja kiihdyttää voimakkaasti aineen vaihduntaa. Sulattaa myös selluliittia.