Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Tiilitehtaankuja 32, 12540 Launonen

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

Teemme erilaisia luonnollisia saippuoita

Freesaustuokiot

 

Tarvitsetko hauskaa ja virkistävää toimintaa polttareihin, työnilon ylläpitämiseksi  tai muuten vaan hyvän porukan kokoontuessa illanviettoon? Jos vastaat kyllä, olemme apunasi.

 

Toteutamme tilauksesta erilaisia hyvän olon päiviä ja tuokioita. Tuokiot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Ne voivat sisältää esimerkiksi  yhteistä käsillä tekemistä kuten itse valmistettuja kauneudenhoitotuotteita tai käsitöitä, toiminnallisia harjoitteita ja/tai hyvän olon hierontahoitoja tai vaikkapa villiyrttiretken ja yhteisen kokkauksen retken päätteeksi.

 

Kokoa ryhmä ja tilaa Ruusun & Rosmariinin Freesaustuokio! Tulemme mielellämme luoksesi.

Esimerkkipaketti

 

5-15 henkilölle Rouva Rosmariinin HyvänOlon Werstaalla Launosissa

Kesto 3 h

Hinta alkaen 25€/hlö

 

Valmista kasvonaamioita ja kuorintahoitoja luonnonantimista ja kaapin kätköistä löytyvistä raaka-aineista. Hinta sisältää kasvonaamion ja kuorinnan valmistuksen materiaaleineen, ohjauksen sekä reseptit erilaisiin itse valmistettuihin kauneudenhoitotuotteisiin. Vuodenajasta riippuen voimme myös itse kerätä luonnosta aineksia kosmetiikkaan.

 

Voit valita halutessasi myös lyhyitä 10-30 minuutin hierontahoitoja (hinnat erikseen) kuten intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa tai jalkakylvyn jalkahieronnalla.

Ruusu & Rosmariini_ freesaus1.jpg

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Thanks! Message sent.