Klassista hierontaa ja muita hoitoja.

Hämeenkatu 17, 11100 Riihimäki

Käsityönä valmistettua kosmetiikkaa Hyvinvointipalveluita

Tutustu valikoimaan ja osta tuotteita verkosta

Freesaustuokiot

 

Tarvitsetko hauskaa ja virkistävää toimintaa polttareihin, työnilon ylläpitämiseksi  tai muuten vaan hyvän porukan kokoontuessa illanviettoon? Jos vastaat kyllä, olemme apunasi.

 

Toteutamme tilauksesta erilaisia hyvän olon päiviä ja tuokioita. Tuokiot räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Ne voivat sisältää esimerkiksi  yhteistä käsillä tekemistä kuten itse valmistettuja kauneudenhoitotuotteita tai käsitöitä, toiminnallisia harjoitteita ja/tai hyvän olon hierontahoitoja.

 

Tuokiot pienille ryhmille (maks. 6 hlö) voidaan toteuttaa Ruusun & Rosmariinin HyvänOlon Werstaalla Riihimäellä (Koivistonkatu 2). Tulemme mielellämme myös luoksesi.

 

Kokoa ryhmä ja tilaa Ruusun & Rosmariinin Freesaustuokio!

Esimerkkipaketti

 

4-6 henkilölle Ruusun & Rosmariinin HyvänOlon Werstaalla Riihimäellä

Kesto 3 h

Hinta 15€/hlö

 

Valmista kasvonaamioita ja kuorintahoitoja luonnonantimista ja kaapin kätköistä löytyvistä raaka-aineista. Hinta sisältää kasvonaamion ja kuorinnan valmistuksen materiaaleineen, ohjauksen sekä reseptit erilaisiin itse valmistettuihin kauneudenhoitotuotteisiin.

 

Voit valita halutessasi myös lyhyitä 10-30 minuutin hierontahoitoja (hinnat erikseen) kuten intialaista päähierontaa, niska-hartiahierontaa tai jalkakylvyn jalkahieronnalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!